OM OSS

Systrarna Lockwall & Malena Jönsson består av skådespelare och dramatikern Sofia Lockwall, skådespelare och översättare Gabriella Lockwall och sångare och kompositör Charlotta Lockwall samt Malena Jönsson, musiker och kompositör tidigare medlem i kultbandet “Tant Strul" och duon “Kajsa och Malena”.
Musikteatergruppen har gjort 16 föreställningar, varav flera har spelats i över 10 år. Systrarna Lockwall & Malena Jönsson har medverkat i Allsång på Skansen, turnérat för Riksteatern och Folkets Hus och Parker och turnerar ofta över hela Sverige. De arbetar för ökad jämställdhet och alla människor lika värde.
I alla föreställningar har vi arbetat med Olof Rhodin som gjort all scenografi, fotografi och grafisk layout. Annan medarbetare har varit regissören Judith Hollander.

Vi har spelat på allt från kultur i vården till öppningen av Gävlebocken. Systrarna Lockwall har arbetat tillsammans med musikteater sedan 1993.
Det som kännetecknar Systrarnarna Lockwall och Malena Jönsson är egensinnnig humor, nyarrangerad musik, nyöversatta texter samt ett utvecklat samspel som smittar publiken med glädje.


 
Några av våra uppdragsgivare

 

KONTAKT

Kontakt: info@lockwall.se
Mobil: +46737201180